Körkortsteori

skrevs den 2014-12-17 klockan 19:31:50 | Direktlänk | Inspiration
När man ligger hemma och är sjuk, IGEN att tillägga, så finns det inte så mycket att göra mer än vila, kolla på datorn etc. Så medan man väntar på bättre tider och är i den åldern för att plugga till körkort (vilket jag är), och man inte har några böcker till hands, så tänkte jag tipsa om tre bra sidor där man kan plugga teorin online helt gratis!
 
Första hemsidan finns HÄR. En enkel och bra hemsida som ger bra frågor, och man får veta om man blev godkänd eller inte. Klicka på länken, scrolla ner lite och skriv in ditt förnamn i rutan, sen är det bara att klicka på "starta teoriprov" och köra igång!
 
Andra hemsidan finns HÄR. Också väldigt enkel sida med bra frågor, dock inte lika många som den första. Klicka på länken, scrolla ner en liten bit på sidan och sedan klickar du på en stor ruta på vänster sida av hemsidan där det står "starta test" och så är det bara att köra igång!
 
Tredje och sista hemsidan finns HÄR. Lite mer avancerad sida med betydligt mer frågor, här kan man också plugga på alla vägmärken och se på filmer om olika situationer i trafiken etc. Det finns körkortsfrågor och teoriprov. Klicka bara på länken och sedan till vänster på sidan klickar du på knappen där det står "gratis teoriprov".
 
Hoppas ni uppskattade det här, alla kan ju självklart gå in. Även ni med körkort för att finslipa kunskaperna lite och ni utan för att plugga på. Även om du inte har åldern inne för att ens övningsköra är det ett bra sätt att se och känna på frågorna som kommer komma när du ska skriva ditt prov, och saker att tänka på vid uppkörning och övningskörning!
 
ALLA KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0