Just nu - VM i fälttävlan

Kollar ni också?


Snabbis i stan

Tjingeling! Nu är jag, min kille och hans två kompisar påväg hem från stan. Hängde med när dom skulle byta något på netonnet och passade på att köpa ett skal till mobilen, klantig som jag är så passar de bra!

Imorse mådde jag fortfarande dåligt, mådde även illa och tillslut spydde jag även. Men efter det har jag bara mått bättre så nu vänder det väl. Blev tyvärr inga roligheter i helgen.. jag skulle ha hängt med Myntes "ägare" till Tyskland och kollat på ny häst, men röntgen plåtarna såg antagligen inte bra ut så det blev inget.. jättesynd!!

Nej nu ska jag fortsätta åka bil och väl hemma ska jag äta och mysa med min kille och min syster. Ha en bra kväll ♥


Fimaste hästen, som jag saknar honom..

Förkyld

Hej på er! Har varit förkyld och haft täppt näsa ett bra tag nu, men för någon dag sen bröt det ut till feber, halsont, huvudvärk och jag blev heelt slut i kroppen. Så jag har legat sjuk i snart 3 dagar nu och hoppas verkligen det går över lagom till imorgon, för i helgen väntas det förmodligen roligheter. Mer om det sen!
Har iallafall inte orkat suttit vid datan eller mobilen en längre tid med den huvudvärk jag har haft, därav uppdateringen :)
 
Men imorse va jag tvungen att kliva upp halv sju och åka iväg till tandläkaren. Ska ju få tandställning, så idag var det första delen av processen - avgjutning av tänderna i lera och vax, ta röntgenbilder och vanliga bilder på tänder och käke. Nästa besök är sista oktober och då blir det information om jag ska dra ut tänder eller sätta in tandställningen direkt. Ska bli såå skönt, även om det kommer göra j*vligt ont är det så värt det!
 
Nu sitter jag och äter godis, känner mig lite bättre men blir nog hemma imorgon och vilar upp mig en extra dag. När jag känner mig lite dålig så kan jag verkligen inte koncentrera mig i skolan..
 
Nu ska jag kolla på böda camping, ha en fortsatt bra kväll!
 
Bilden till vänster är på en hund jag var hundvakt åt två veckor i somras, visst är hon lik Dobby från Harry Potter filmerna?

Update!

Hallå på er! Lite update kring hästar och allt vad det handlar om. Mynte har ju varit dålig i sitt knä till och från i många år och nu har det blivit värre, i samma veva har han även haft dåliga lungvärden. Båda de i samband med varandra gjorde att han inte längre klarar av att tränas överhuvudtaget, så han är på prov hos hans veterinär inte så långt härifrån. Känns de bra för dom och han trivs så ska de köpa honom. Bästa Myntemannen.. Vi var dit i söndags och hälsade på, han verkade stormtrivas och han kunde verkligen inte ha fått ett bättre hem! Så jag antar att dom kommer att köpa honom om allt går rätt till?
 
Mynte i hagen där han står nu. 13 hektar stor, inte illa!

Börja blogga igen?

Okej, haha, nu har jag funderat fram och tillbaka massor och undrar om jag ska börja blogga igen.. det är ju kul om man har något intressant att inrikta sig på och skriva om. jag har KANSKE en hel del spännande grejer på g och känner att det kanske skulle passa att börja blogga igen. Ska testa nu hur det känns ett tag, så jag har satt in en tillfällig design. Sen om jag vill fortsätta så gör jag en ny, genomtänkt och ordentlig design!

Hoppas ni vill följa mig nu! kramar.


RSS 2.0