Kväller & godnatt

Sådär! Nu är det väl även dags för mig att kasta in handduken och säga godnatt för idag. Har inte gjort något speciellt idag. Träffade en kompis en snabbis på förmiddagen och pratade lite med honom, sen har jag mest varit hemma och tagit det himla lungt! Nu på kvällen var jag ute med mina syskon en stund, sen fixade jag disken och sånt där tråkigt. Nu kom jag precis från duschen och ska sova snart.
Upp imorgon och jobba hela veckan på fritids igen! Ska bli ganska kul faktiskt. Sen kommer mina vänner tillbaka från Göteborg och Skåne så det ska bli himla skönt att få träffa dom igen <3
 
Såg även att det kommer börja tre nya tjejer i våran klass till hösten, en av dom "känner" jag faktiskt sen innan. Har gjort några bloggdesigner till henne så vi har pratat lite på så vis. Sen skulle två tjejer från hennes klass också byta. Ska bli kul med lite nya i klassen så man kan lära känna lite flera också!
 
Nej nu ska jag skriva klart ett tidsinställt till imorgon, sen sova. Puss och kram på er!
 
Bästa tjejerna.

Tips?

Fick inspiration från Linns blogg när hon skrev om hästar hon har ridit. Tänkte att det kanske kunde vara en kul grej att jag kan skriva om de hästar jag har ridit på och vad dom har lärt mig etc? 
 
Annars är alla tips på inlägg ni vill läsa om helt acceptabelt, bara att kommentera vad NI vill läsa mer om, eller helt enkelt något som gör min blogg till en bättre blogg så ska jag försöka ordna det!
 
Puss och kram på er!
 
 

Hjärtat

Den här hästen kanske inte är den man köper för att satsa på något speciellt, honom köper man av ren kärlek. Är så himla glad över att jag får chansen att rida på honom och hjälpa till hans ägare att ta hand om honom! Mynte är en sån himla speciell häst och han kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat. Här kommer en drös med bilder från våran tid hittils, det har ju faktiskt gått över 3 år!!
 
Haha han ser helt uppriktigt ut som en kamel här! Såå söt.

Nike Air Force 1

Är så dökär i dessa skor, så enkla och så OTROLIGT snygga! Fyller ju snart år och då blir de förhoppningsvis mina efter det. Har alltid velat haft dessa skor, sedan de kom ut. Men aldrig haft råd att köpa dom. Men nu snart så!
 

Blä

Usch, den här förkylningen vill inte ge med sig! Har varit sjuk sedan i tisdags nu tror jag.. har fortfarande svullen hals, ont i huvudet och är apförkyld. Menmen, snart så! Peppar peppar..
 
Idag har vi röjt undan massor på gården. Det såg seriöst ut som en hel djungel. Ska förklara nu hur allting ligger till. Först bodde vi (våran familj) i det här huset, sen flyttade vi till en lägenhet för mamma och pappa separerade. Då köpte min morfar huset och gjorde lägenheter av de istället, två på nedervåningen och så en på övervåningen. Det bodde redan folk på undervåningen efter vi flyttade ifrån för där var det redan renoverat. Dom som bodde där använda aldrig trädgården så ingen kom till ro att hålla efter eller fixa. Sen bestämde vi oss för att flytta tillbaka för att saker och ting ändrade sig, så nu när vi bor här igen så bestämde vi oss för att fixa till allting. 
Så idag har vi hjälpts åt och tagit bort (nästan) allt vildvuxet, klippt gräset och eldat ris. Inte klara än, men det är på god väg! Fanns en trädgård bakom allting trots allt ;)
 
Imorgon skulle jag ha provridit några hästar för att ev börja rida på dom, men det blev ändrade planer, så jag åker dit nästa helg istället!
 
Nu sitter jag och gosar framför en film, äter godis och är helt ensam hemma. Haha inget jag föredrar. Saknar mina kompisar som är i Göteborg och Skåne. Saknar alla puddingar som inte är hemma just nu.. men kram på er och ha en fortsatt mysig kväll!

Första arbetspasset

Sådär! Idag har jag jobbat mitt första arbetspass för dehär 2 veckornas sommarjobb! Kändes väldans bra, och inte så speciellt avancerat. Tänk er liksom 2 veckors arbete med ett gäng glada ungar och det enda du behöver göra är att se efter dom och umgås med dom? Superlätt! Har redan lärt dom att man ska säga ett bra ord istället för att svära.. haha.
 
Efter jobbet så satt jag hemma en stund, sen gick jag till min syster och hämtade hennes hundar och gick iväg på en långpromenad. Såå skönt att komma ut en sväng, gick riktigt långt idag. Kändes som en hel mil och det kan det faktiskt ha varit! Nu sitter jag i sängen i myskläder och är nyduschad. Så himla skönt. 
 
Vad har ni gjort idag? Kommentera gärna! Kram på er!
 
Jag och bästa Jossan i våras <3 (haha jag diggar att jag måste böja på benen för att komma ner i hennes längd..)

9ans bal 2013

Herregud, det är över ett år sen jag hade 9ans avslutningsbal. Kommer ihåg att jag inte ville gå, men alla runtikring mig ville att jag skulle gå så dom tvingade nästan dit mig, att jag köpte klänning dagen innan balen och att min syster stress-fixade oss tjejer innan. Men SATAN så kul det var! Skulle gärna göra om hela kvällen en gång till. Här är en drös med bilder innan vi åkte dit som jag kan bjuda på. Kan erkänna att vi var riktigt fina..
 
 
Haha kolla Sten (han som kör) i bakgrunden! 

Bråvalla 2014

Åååh jag vill också åka till Bråvalla! Ända sen i vintras har jag snackat med några kompisar att vilja åka dit, men har tänkt redan då att jag aldrig kommer ha råd.. fy vad surt det är. Har varit taggad ända sen dess även om jag vetat att jag inte skulle åka dit. Blä, är avis på er som ska åka!
 

Liite bättre

Haha vet aldrig hur jag ska börja skriva, så det blir väl ett Hej på er!
 
Lyckades dra på mig förkylning och halsont efter gårdagen. Jag och mina två kompanjoner var ute och körde moppe i spöregn, eftersom vi promt skulle åka och grilla under tak. Så jag bestämde mig för att bli sjuk, åh är inte livet underbart ibland ;)
Haha förresten, måste dela med mig.. igår när vi åkte moppe då, så körde jag och Becca bakom My. Helt plötsligt så åker toarullen upp och det flyger världens längsta pappersremsa från My's moppe. Jag och Becca brister ut i asgarv och My märker ingenting. Becca kunde knappt se något för hon skrattade så mycket så hon släppte på gasen så moppen bara rullade, och precis när hon släppte på gasen så springer det ut världens gigantiska grävling mitt framför oss. FYF*N vad det var på håren att vi körde på den! Haha usch, kan inte tänka på vad som hade hänt om vi hade kört på den, antagligen hade jag varit lite mer "sjuk" än bara förkylning då...
 
Idag ringde dom även från kommunen om ett sommarjobb och sa att en kille hade hoppat av och att jag skulle få hans plats om jag kunde jobba. Klart man tackar ja! Har inte fått ett enda jobb jag har sökt, så då passar det bra att få ett jobb med typ 2min gångavstånd till. Ska jobba på fritids i 2 veckor, tror det blir precis lagom!
 
På söndag åker jag även iväg och "provrider" två hästar, det är en tjej inte så långt härifrån som behöver hjälp att motionera sina hästar nu under sommaren. Perfekt det också (om det går bra) eftersom Mynte har åkt iväg till Stockholm och kommer hem i Augusti.
 
Det var nog allt för mig, kram på er så kikar jag in här imorgon! 
 
 

Godmorgon♥

 
 
 

Underbart

Hej på er! Har struntat helt i att kika in här och skriva under helgen. Har haft fullt upp med annat, men nu är jag tillbaka.
Fan vilken rolig helg jag har haft. På midsommar drog vi till ett ställe utanför Storvreta, dock längre bort från stationen än vad vi trodde. Vi gick typ en hel mil haha.. när vi kom fram satt vi mest bara ett tag, var inte något att hurra för. Sen kom det några andra dit och då var det bra mycket roligare! Satt och spelade ett tag, haha aldrig skrattat så mycket förr. Efter ett tag drog vi hem till en av dom vi va med och satt där typ hela natten, pratade och skrattade en hel del och sen sov vi kvar där. Skulle gärna göra om hela midsommarkvällen/natten igen om det vore möjligt. Var så himla mysigt och gossigt!
Dagen efter fick vi skjuts till bussen utav en av dom som var där, sen när jag kom hem lag jag mig direkt i myskläder och sov några timmar. Det var riktigt  skönt efter att knappt ha sovit något under natten innan.. sen kom Becca och My och vi drog iväg till slottet och myste en sväng.
Idag har jag tagit det lungt och firat min mormor och kusin som fyllde 64 och 24år. Grattis! Ikväll blir det att ta de lungt, ska iväg till skolan imorgon, tisdag och onsdag och göra klart det sista av mina rester. Hoppas hinna klart med allting!
 
Tack för en underbar midsommar, ni vet vilka ni är!
 
 

Midsommarfirande

Glad midsommar på er allihopa! Hoppas ni har haft det trevligt med firande än så länge, kanske ätit en god lunch eller ska iväg på middag senare? 
 
Själv blev vi bjudna på lunch hos min mosters särbo, var trevligt och gott med mat! Sen ikväll blir det lite firande med vänner hos en annan tjej. Ta det lungt ikväll allihopa och ha en trevlig midsommar, för det ska jag ha!
 
 

Bra Ebba!

Idag var jag in till skolan sista dagen för veckan, vet att det är mycket tjat om skolan nu men men! Haha, iallafall så var jag ju till skolan och så förhörde min naturbrukslärare mig på lite frågor och visade vad jag hade kvar, så jag kan kanske få ett C i slutbetyg. Galet najs. Känns så otroligt skönt!
 
Sen efter skolan så gick jag och köpte glass (eftersom jag har varit såå duktig ;)) och satte mig i solen och bara njööt av sommarvärmen och kände mig så otroligt stolt över mig själv som kommer fixa det här. Sen gick jag på tåget då och åkte hem, var hemma i någon timme och sen åkte iväg med två av mina kompisar som nyligen skaffat moppe och dom känner att dom vill åka runt hela tiden. Så jag åkte med och vi åkte iväg till ett badställe och satt och pratade i solnedgången. Himla mys att prata om allt mellan himmel och jord!
 
Kom hem därifrån vid 20 typ och sen dess har jag suttit vid datan och slökollat runt på fb och olika bloggar och även pratat i telefon ett bra tag med en skön person. Haha, vi träffas typ aldrig men ändå kan prata om precis vad som helst, helt okomplicerat!
Nu tänkte jag sova, var uppe lite extra idag eftersom jag får sovmorgon imorgon. Efterlängtat eftersom jag har gått upp vid 7 tre dagar i rad nu ;)
 
Godnatt och kram!
 
Haha en sån otroligt blek och charmig bild på mig själv, trött och osminkad hästskötare.. men man måste bjuda lite då och då ;)

Favoritlåtar just nu

 
 
 
 

Plugg

Åkte till skolan igår och blev klar med matteuppgiften och jag har nu ett E i Matte1a och behöver aldrig mer plugga matte om jag inte vill. WOOOHO!!
Idag blev det också en sväng till skolan och hann beta av två uppgifter från naturbruket, så nu väntas bara en genomgång på ett frågepapper imorgon och en till uppgift så kanske jag får ett hyfsat betyg där också!
Jag har haft det så (rent ut sagt) jävla jobbigt en period nu, men när det äntligen börja ordna upp sig lite så har jag kunnat fokusera mer på skolan och bli klar med det jag kommit efter med. Även om jag är förbannad, ledsen och alla möjliga känslor, så får jag bara stänga ner det och lägga det åt sidan och fokusera på det som är viktigt och får mig att må bra!
 
Jag har bestämt mig för att satsa helhjärtat ut på hästar och ridningen, för det är de som får mig att må som bäst. Det är liksom där jag glömmer allting och bara är.. har tänkt skriva lite om hur jag har tänkt med framtid och allting kring livet och alla motgångar/medgångar i ett enskilt inlägg, vill ni läsa?
 
 HAHA BÄSTA BILDEN!!

Dåligt

Usch allting blev bara jobbigt nu mot kvällen så jag hoppar över bloggen nu. Så skriver jag när jag mår bättre igen... kram

Sköna lediga dag

Ännu en dag på sommarlovet har gått, så skönt att veta att man slipper skolan i några veckor till! Har hunnit med att göra lite rester i matten från 1an så jag ska kunna klara kursen och slippa jobba ikapp i 2an. Som ni kanske inte vet så gick jag in i en deprission tidigare, och pga det och lite annat så har jag inte gått sista 1-2 månaderna i skolan, så jag får jobba ikapp det sista nu. Surt om jag skulle vara tvungen att gå om hela 1an för det lilla som jag missade.. men jag ska försöka fixa det här nu.
 
Jaha, idag är det ganska lungt med saker som ska göras. Gick en promenad imorse och hämtade min cykel, skönt att komma ut lite. Sen har jag då jobbat matte och nu snart kommer en kompis och hämtar upp mig så ska vi umgås lite. Sen ikväll blir det väl lungt, blir väl antagligen tvungen att jobba mera matte. Själv föredrar jag om jag får ta det lungt framför tvn ;)
 
Hoppas ni också får en bra dag, så kikar jag in här sen!
 
Myntes ägare fyller år idag också, så GRATTIS MATILDA!!
 
 
 
 

Typ äntligen!!

Åh så jävla glad, efter massa tjat på mamma som har haft fullt upp med att jobba jämt så har jag lyckats fått henne att boka handledarkursen för ett tag sedan. Nu på tisdag är det även dags för mig att gå den, så jävla glad. Äntligen typ!!
Har längtat efter att få gå den där jäkla kursen så jag kan få börja köra snart.. fyller ju 17år om mindre än en månad och jag har gett migfan på att ta körkort så fort som möjligt efter jag har fyllt 18! Helst av allt hade jag velat kört massor nu ett år, sen gå intensivkursen innan jag fyller 18 och försöka klara det på så vis. Men jag är verkligen inte gjord på pengar och har råd att betala kursen så jag får göra det på det vanliga viset och ta alla obligatoriska kurser efterhand och köra så ofta jag kan hemma.
 
GAAH VAD JAG LÄNGTAR!!!! :D
 
 

Mysig kväll

Har haft en mysig kväll med tjejerna. Vi åkte moppe till ett badställe, satt och grillade och pratade i flera timmar. Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag nerbäddad i sängen och är dötrött och har ont i heeela kroppen. Det tar verkligen på mig att vara ute när det är kallt, dessutom att bara åka hem på moppe i bara munkis, linne och tunna mjukisbyxor.. haha. 
Nu har jag tänkt att sova, imorgon är det en ny dag och ska förhoppningsvis hinna fixa lite hemma, gå en promenad och hämta min cykel hos mammas kille och dessutom hinna fixa lite skolarbete så jag får lite gjort. Hoppas ni har haft en bra dag idag och får en ännu bättre dag imorgon. Kramis!
 
Finaste, saknade Boggie <3

Svackor

Alla har vi ju svackor i livet, när ingenting är eller går som det ska och precis allting känns helt värdelöst. Jag har haft en sån period nu, jag har varit helt nere och inte alls förstått hur jag ska komma ur det här och se vad jag ska göra för att få det bättre.
Skolan har strulat, man har fått reda på saker om människor man aldrig har kunnat trott och min pojkvän har gjort slut. Allting på en gång. Jag är såklart ledsen, men saker händer ju och det är inget jag kan stå och lipa för. Har alltid trott på att allting händer av en anledning och jag försöker komma på varför allting har hänt just mig, just nu. Allting kom liksom som kaka på kaka, allt samtidigt.
 
Jag har känt ibland (läs ofta) att ingenting känns hoppfullt, alltid ska något sätta stopp för saker som jag verkligen vill göra. Ingenting ger med sig och jag har bara otur med allting jämt. Jag utvecklas liksom aldrig, jag står bara på samma ställe och bara stampar.. det börjar bli jobbigt och så irriterande att jag aldrig kan lyckas prestera och visa det jag verkligen är bra på.
 
Jag är självklart otroligt tacksam över mitt liv och att jag får möjlighet att ens få hålla på med det jag älskar, att jag har mat på bordet varje dag, tak över huvudet och en varm säng att kunna sova i varje natt.
 
En gammal bild på mig och Mynte Januari 2012-2013, minns inte. HAHA Mynte ba "vafan håller du på med??" 

Nystart

Hej! Det var längesedan nu, har tänkt och velat fram och tillbaka massor men har nu kommit fram till att jag vill börja blogga, igen.. haha typiskt!
Men men! Ska försöka att hålla igång med det här nu, det är ju kul när man kommer igång lite. Jag är ju inte byggd av pengar, men ska försöka skrapa ihop så jag kan köpa mig en bra kamera, dels för att jag tycker det är kul att fota och dels för att jag gärna inte vill ha en blogg utan bilder. Så nu hoppas jag på att det här är en bra nystart och att det kommer hålla i sig.
Håller dock fortfarande på att fixar iordning lite nytt sommarfräscht, men det mesta är klart!
 
Jag har ju faktiskt en drös med bilder också som jag och en kompis fotade för någon vecka sedan, vill ni se mer?
RSS 2.0