Samma som alla andra dagar

Bästa vännerna kom och hälsade på idag <3
 
Hemma från skolan idag, mår fortfarande lika dåligt som alla andra dagar, sällan jag känner mig pigg och redo för allt jag vill göra under dagen. Det blir sjukhuset på torsdag och förhoppningsvis ett steg framåt till att försöka ta reda på vad som är fel. Orkar inte ta upp vad det är för det är typ 100 olika saker, kan berätta efter besöket på torsdag hur det gick och vad som har hänt egentligen.
 
Imorgon tror jag att jag måste gå så jag inte missar vanliga lektionerna, får försöka överleva. Mina vänner får mig att må på topp så det kanske skymmer allt det dåliga under dagen! Sen efter skolan ska jag till stallet och ta hand om Jaco, rida och sköta om och ha lite stallpyssel, det behövs just nu tror jag.
 

Specialvecka

Hej på er! Hela den här veckan i skolan har vi haft specialvecka. Det betyder att vi har haft en vecka inriktat på den linje vi går, alltså en vecka fylld med massa häst. Även Realgymnasiet i Sundsvall kom hit till oss och red med oss alla dagarna. Måndag + tisdag har vi haft hoppträning för Leif Hall på Lerviks Ridcenter aka Gävle Ryttarsällskap. Det har väl gått bra tycker jag, har haft en fin och duktig häst men uppe på ryggen satt en kass ryttare.. jag föredrar dressyr även fast hoppning är skitkul! Övervann hopprädslan och hoppade en liten bana på ungefär 70cm. Dock ska vi väl inte tala om min stil över hindrena, var stel som en pinne och fokuserade mest på att inte komma fel, helt fel av mig, men Xitau (som hästen jag red hette, uttalas schitau) var kalasduktig ändå.
Här kommer lite bilder från i tisdags, bilderna är tagna av Elin Högberg:
 
HAHA som här, ser ni mina händer? Usch.
 
Sen på onsdagen och fredagen åkte vi till Högbo Ridklubb och hade dressyrträning för Fredrik Böhling, gick faktiskt väldigt bra båda dagarna! På onsdagen hade jag en av de nya hästarna som hette Duchesse, ett Svenskt Halvblod. Hon va fin att rida, lite stark men efter halva lektionen hittade jag lite knappar och mot slutet gick hon väldigt fint och avslappnat. Har tyvärr inga bilder på henne.
Sen på fredagen så skulle jag ha ridit Duchesse igen, men hon hade en lös baksko så jag fick snabbt göra iordning en annan häst som hette Manne på typ 5min innan lektionen började, så det vart snabba puckar. Han var väldigt fin faktiskt, dock lite slö till en början och lyssnade nästan inget på skänkeln, så jag råkade ta ett spö utan att veta att han inte alls gillar spön. Sen efter det var han pigg hela tiden och vart väldigt lyhörd bara av att jag hade ett spö i handen i typ 5 sekunder. Summering av alla dagarna: Lärorika träningar för duktiga tränare på superfina hästar!
Sen på torsdagen hade vi föreläsning inne på skolan för Johan Fyrberg, var lärorikt och kul. Haha ;) Här får ni en bild på Manne:
 
 
Puss och kram på er!

Tävling i Dannemora 6/9-14

 
Vill ni se mer?

Oaktiv

Förlåt för dålig bloggning, vet inte riktigt vad jag har tänkt på.. Men inga ursäkter, för nu ska de bannemig bli bättre!

Gud, idag har det varit en allmänt jobbig och seg dag har jag känt. Det har varit segt i skolan, har inte kunnat koncentrera mig och jag har bara varit jättetrött även fast jag har gått och lagt mig 21 varje dag. Men sen när jag kom hem kände jag mig bättre. Testade att köra bil en bit för första gången! Gick ju sådär.. råkade ta full gas bakåt så mamma blir livrädd haha.. annars gick de kanoners! Sen åt jag och gick iväg till IP för att möta Becca och My. Vi ska börja springa så vi började med att springa gå 2,5km, vila en stund och sen göra samma igen. Gick superbra!
Är förövrigt helt död nu, gjorde även 50 squats/knäböj och cirka 10-20 utfallssteg också :)
Imorgon ska jag bara ut och luska bprt den ev. träningsvärken och på torsdag ska vi springa igen!
Är bara såå motiverad till det här nu. Dags att bli stark och hälsosam!



RSS 2.0