Onsdag

skrevs den 2015-01-21 klockan 21:03:44 | Direktlänk | Vardag
Nu har det redan gått halva veckan, vips så är det februari. Januari har gått så himla fort nu och veckorna bara susar förbi. Hoppas det går fort så sommaren snart är här, ser så fram emot sommaren 2015. Ska bli så himla kul!
 
Imorse ringde klockan på halv sju som vanligt, jag fixade mig och gick till tåget för att åka till skolan. Visste ni att jag pendlar nästan 50min enkelresa till skolan? Börjar bli jobbigt nu haha!
Väl i skolan hade vi först biologi i två timmar, sen lunch med lång rast som alltid på onsdagar. Efter det hade vi idrottsspecialisering med teori på skolan. Vi pratade om hur vi ryttare ska träna rätt för att kunna inverka bäst i ridningen, och även bra planering för att träna upp hästen inför en säsong. Fick massor av tips, bara hem och börja träna nu. Den riktiga träningen på idrottsspecialiseringen börjar inte förrän vecka 7.
Efter skolan drog jag hem med tåget, ännu en gång nästan 50min restid, fast på tåget hem kollade jag på repris från De Okända från igår. Kollade ni på det? Det var ju det där avsnittet om att det spökade på Norrköpings Fältrittklubb. Vädligt intressant!
Väl hemma så ringde min syster som behövde hjälp att hoppa en ponny i stallet på direkten, så det var bara att vända i dörren och byta om och följa med upp till stallet. Blev att agera hinderkalle idag, haha.
 
Nästa vecka och nästa vecka endå, alltså vecka 5-6, ska vi praktisera på någon gård med andra djur än hästar. Alltså kor, grisar, får, getter etc. Lyckades hitta en gård bara nån kilometer från där jag bor med får, så jag hoppas jag får vara där.
 
PS har några bra inlägg på rull nu, så håll utkik!
 
Bild från i somras, vill bli brunare igen. Man ser ju ingen skillnad på mig och snö nu..
ALLA KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0